Robot palletiseer systeem (IBS Polen)

CSi Palletising l(onderdeel van CSi industries B.V.) levert state-of-the-art oplossingen voor het stapelen, invoeren, verpakken en palletiseren van blanks en afgewerkte producten, En verzorgt voor complete post press automatisering. Voor meer informatie over CSi palletising klik hier.

Ter ondersteuning voor een project van CSi palletising zijn wij opzoek naar een Robot programmeur.

Het project omvat een Robot palletiseer systeem met een PLC voor dozen- en pallettransport. Om dit project tot een succes te maken zijn wij opzoek naar een Robot programmeur met kennis en ervaring van ABB Robots. Daarnaast is tevens kennis en ervaring van logistieke systemen en/of palletiseer systemen is een pre.

De engineering en het programmeren van de Robot palletiseer systeem zal plaatvinden in Nederland en bij voorkeur in Raamsdonskveer. Later zal het Robot palletiseer systeem getest en inbedrijfgesteld worden in Polen. Mocht je interesse hebben in dit project of andere projecten van CSi Industrie B.V. dan kan je contact met ons opnemen d.m.v. de rode button rechts. Ben je een leverancier dan bevindt zich extra informatie hier.

Locatie: Raamsdonksveer / Polen

Meer weten?

Geïnteresseerd in dit project?
Neem contact met ons op!