CSi industries B.V.

Over CSi industries B.V.

Al meer dan 50 jaar is CSi trendsetter op het gebied van palletiseertechnologie. Tegenwoordig is CSi een van Europa’s meest toonaangevende palletising en product handling producenten, gespecialiseerd in end-of-line verpakkings- en palletiseersystemen.

CSi palletising

Volledig geïntegreerde material handling- en palletiseersystemen voor de FMCG / CPG-industrie

Een breed scala aan materiaalverwerkings- en palletiseertechnologie is binnen handbereik, van enkelvoudige robotpalletiseercellen tot onze snelste en meest geavanceerde multi load & line palletiseermachines. Dit zorgt ervoor dat we altijd de best mogelijke oplossing ontwerpen.

  • Palletiseringstechnologie ontworpen om aan uw doelen te beantwoorden
  • Intelligent, eenvoudig te bedienen en weinig onderhoud nodig
  • Bewezen technologie, bewezen resultaten, bewezen klanttevredenheid

CSi industries B.V. kiest voor RESOURCE-department als MSP’er

Door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst  met onze strategische partner RESOURCE-department is een belangrijke stap gezet in het optimaliseren en verbeteren van het inhuurproces.

Waarom werkt CSi industries B.V. met RESOURCE-department ?

Het vinden van geschikte resources voor onze projecten kost de nodige tijd en moeite. Bovendien dient het inhuren van extern personeel tegenwoordig aan veel wet- en regelgeving te voldoen. CSi industries B.V. wil er zeker van zijn dat externe inhuur voldoet aan alle wettelijke eisen en daarnaast beschikt over de benodigde certificaten en kwalificaties die voor de werkzaamheden benodigd zijn. Om dit zeker te stellen heeft CSi industries B.V. het aantrekken van externe resources en het administratieve proces gedurende de looptijd van het inhuurcontract ondergebracht bij RESOURCE-department.

Procedure inhuren resources bij CSi industries B.V.

 

Voor het inhuren van resources bij een project is een procedure opgesteld die bestaat uit 6 stappen. Er is voor dit transparante proces gekozen om de procedure zo helder mogelijk weer te geven.

1

Nieuw project

CSi industries B.V. zet een nieuw project uit bij RESOURCE-department, waarna deze in het portaal wordt gepubliceerd. De leveranciers ontvangen direct na publicatie bericht dat er een nieuw project is toegevoegd. Een leverancier heeft toegang tot het portaal, indien er akkoord is gegaan met de inleenovereenkomst.

2

Aanbieding

Geselecteerde leveranciers kunnen geschikte resources aanbieden voor de inzet op het project.

3

Preselectie

Na de sluitingsdatum voor het aanbieden van resources, vindt er een preselectie plaats op basis van de spec’s van het project.

4

PIM

De inhurende manager ontvangt na de preselectie de geselecteerde ervaringsoverzichten en maakt een keuze welke resource(s) uitgenodigd worden voor de PIM. (Project Information Meeting)

5

Screening

Na de PIM zal er een evaluatie plaatsvinden, waarna er een keuze gemaakt zal worden voor de inzet van een resource. Na deze keuze vindt de screeningsprocedure plaats.

6

Kick-off

Als de screeningsprocedure is afgerond wordt de werkopdracht opgesteld en getekend. Hierna kan de kick-off kan worden ingepland en gaat het project van start.

Contact

Locatie CSi

Lissenveld 39
4941 VL Raamsdonksveer

Contact gegevens